Praėjus trims minutėms po šio paskelbimo, „Adidas“ kompanija ėmė siūti naujuosius marškinėlius. Net neabejojama, kad jų paklausa bus milžiniška – L. Jameso marškinėliai buvo perkamiausi net 6 sezonus iš 11, kuriuos krepšininkas praleido NBA lygoje.


2003 metų naujokų biržoje pirmo šaukimo sulaukęs amerikietis „Cavaliers“ komandos marškinėlius su 23 numeriu vilkėjo septynis sezonus. Tačiau persikėlęs į Majamio „Heat“ komandą L. Jamesas nusprendė pasirinkti 6 numerį (tokiu skaičiumi pažymėta jo JAV rinktinės apranga), taip pagerbdamas legendinį Michaelą Jordaną.

L. Jamesas norėjo, kad lygoje nė vienas NBA lygos žaidėjas nebedėvėtų 23 numeriu pažymėtų marškinėlių, bet atsako taip ir nesulaukė. Tokiais skaičiais šiuo metu „pasipuošę“ 4 krepšininkai: Jasonas Richardsonas (Filadelfijos „76ers“), Draymondas Greenas (Ouklando „Golden State Warriors“), Anthony Davisas (Naujojo Orleano „Pelicans“) ir Kevinas Martinas (Minesotos „Timberwolves“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)