Izmiro komanda žaidžia Turkijos aukščiausioje lygoje ir FIBA Čempionų lygoje.

Praėjusį sezoną Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje žaidęs lietuvis paliko Rusiją, šiai šaliai užpuolus Ukrainą vasario pabaigoje. Nuo to laiko puolėjas sprendė sutarties klausimus ir laukė naujų pasiūlymų.

Traumos padarinius įveikęs ir į Europos krepšinio čempionatą su Lietuvos rinktine išvykęs M. Kuzminskas pademonstravo, kad turi užtektinai parako.

Vienu iš komandos lyderių tapęs krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnė 10 taškų, atkovojo 2,5 kamuolio ir rinko 8,2 naudingumo balo. Sunkiais momentais vyriausias nacionalinės ekipos žaidėjas ne kartą sėkmingai ėmėsi iniciatyvos.

Praėjusį sezoną Eurolygoje jis vidutiniškai pelnė 5 taškus, atkovotus du kamuolius ir rinko 4,8 naudingumo balo.

Per savo karjerą M. Kuzminskas yra žaidęs Vilniaus „Sakalų“, „Perlo“, Šiaulių“, Kauno „Žalgirio“, Malagos „Unicaja“, Niujorko „Knicks“, Milano „Armani“, Pirėjo „Olympiakos“, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandose.

Su Lietuvos rinktine jis 2013 ir 2015 metais tapo Europos vicečempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją