AEK antroje rungtynių dalyje sugebėjo panaikinti dviženklį skirtumą ir paskutiniame kėlinyje išsiveržė į priekį. Vis dėlto pergalės išlaikyti savo rankose aikštės šeimininkams nepavyko.

M. Kuzminskas per 27 min. pelnė 14 taškų (5/8 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir 4 kartus prasižengė.


Rezultatyviausias Atėnų ekipoje buvo Jordanas Morganas su 16 taškų, Ioannis Kouzeloglou, Jordanas McRae ir Brandonas Knightas pridėjo po 15 taškų.

AEK tai buvo 12-as pralaimėjimas Graikijos lygoje.

Kitose rungtynėse Pirėjo „Olympiakos“ savo aikštėje 84:63 (22:15, 22:27, 26:10, 14:11) sutriuškino Lavrijo „Megabolt“ krepšininkus.

Ignas Brazdeikis nebuvo registruotas rungtynėms, o daugiausiai taškų nugalėtojams pelnė Alecas Petersas ir Kostas Papanikolaou – atitinkamai 20 ir 19.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją