Tuo tikslu pirmadienio vakarą buvo sužaistos kontrolinės rungtynės tarp dviejų Rusijos krepšinio grandų – Maskvos CSKA ir Maskvos srities „Chimki“.

Nors tris kėlinius aikštėje virė kova taškas į tašką (baigiantis trečiam ketvirčiui buvo lygu 64:64), lemiamu metu CSKA spurtavo net 37:7 ir iškovojo triuškinamą pergalę rezultatu 101:71 (23:26, 35:23, 14:15, 29:7).

Nugalėtojus į priekį vedė 25 taškus sumetęs Mike'as Jamesas, pasižymėjęs ir įspūdingu dėjimu, bei 19 taškų pasiūlęs Willas Clyburnas.

Tuo metu „Chimki“, kuriems dėl minitraumų nepadėjo net penki krepšininkai – Aleksejus Švedas, Sergejus Karasiovas, Sergejus Monia, Dairis Bertanis ir Stefanas Jovičius, gretose išsiskyrė Devinas Bookeris su 19 taškų ir Janis Timma su 14 taškų.

Po susitikimo Rimas Kurtinaitis ramiai pakomentavo savo komandos pralaimėjimą.

„Šiuo metu mūsų komandoje iš pagrindinės sudėties gali žaisti tik šeši-septyni žmonės, visi likusieji yra iš rezervinės ekipos Kovėmės tiek, kiek galėjome – tris kėlinius kapojomės lygiai, o ketvirtame kėlinyje rėmėmės vien jaunimu.

Žinoma, vyrai dabar koncentruojasi ties fizinių pasiruošimu, todėl jaučiamas nuovargis ir yra labai svarbu pasisaugoti traumų – juk keturi mėnesiai be visaverčių treniruočių negalėjo neatsiliepti. Tikiuosi, kad artimiausiu metu visi grįš į rikuotę“, – sakė Kurtis.

Primename, kad jau spalio 1 dieną CSKA atidarys naująjį Eurolygos sezoną dvikova svečiuose su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“, o „Chimki“ po dienos namuose priims Atėnų „Panathinaikos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)