Rimo Kurtinaičio treniruojama komanda antradienį vakare galingai pradėjo susitikimą ir, pusę kėlinio varžovams neleisdami pelnyti nė taško, netruko susikrauti dviženklę persvarą (19:2).

Antrajame ketvirtyje vilkai pademonstravo dar geresnį puolimą, ir nors po savo krepšiu stabdyti varžovų atakas sekėsi prasčiau nei per pirmas 10 minučių, atotrūkis nuo Tartu ekipos ir toliau augo Lietuvos komandos naudai.

Ekipos ilsėtis išėjo „Wolves“ pirmaujant 56:35. Trečiasis ketvirtis virto puolimo šou. Jame abi komandos drauge įmetė net 61 tašką, o vilkų persvara perkopė 30 taškų ribą. Paskutinės 10 minučių virto formalumu.

Šiose rungtynėse „Wolves“ vertėsi be Vitalijaus Kozio ir Antano Udro bei be savo šalių rinktinėms atstovaujančių Kristupo Žemaičio, Eigirdo Žukausko ir argentiniečio Marcoso Delios.

„Wolves“ komandoje žibėjo Regimantas Miniotas, pelnęs 25 taškus ir atkovojęs 14 kamuolių. Adas Juškevičius (8 rez. perd.) ir Ahmadas Caveras (5 rez. perd.) pridėjo po 23, o Arnas Beručka – 19 taškų.

Vilkų strategas Rimas Kurtinaitis turėjo auklėtiniams pastabų dėl gynybos.

„Smagu buvo matyti tą krepšininkų energiją, nes dieną prieš šią dvikovą mes taip pat turėjome ne mažesnio intensyvumo kontrolinę dvikovą.

Naudojome įvairaus lygio spaudimą, vyrai atlaikė, tai yra svarbu. Šiame etape mūsų pagrindinis uždavinys – užsikrauti tą fizinę bazę. Sezono metu tam neturėsime laiko, tad kaip pasirengsime dabar, tą turėsime sezono metu.

Netenkino gynyba. Pirmaujant 20 taškų atsiranda laisvumas ginantis, o aš to nenoriu. Uždavinys – koncentracija visas 40 minučių. Šiuo metu rezultatas nėra toks svarbus, kaip vaizdas aikštėje. Šį vakarą buvo tokių klaidelių gynyboje, bet vyrus suprantu, dabar fizinio pasirengimo stovykla.

Energijos turime, o nuo dabar sieksime kokybės“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Kitas draugiškas rungtynes „Wolves“ žais rugsėjo 5 d. su „Gargždais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją