Rimui Kurtinaičiui ir jo kariaunai iki šio sezono pabaigos atstovaus 34-erių metų 214 cm ūgio Dmitrijus Sokolovas, anksčiau jau žaidęs „Chimki“ gretose.

Pamaskvės komandai D. Sokolovas atstovavo 2015-2016 m., o pernai vasarą buvo paskelbęs apie profesionalo karjeros pabaigą. Visgi sulaukęs naujo „Chimki“ kvietimo aukštaūgis nusprendė atnaujinti karjerą ir padėti komandai kovoti VTB Vieningoje lygoje.

Eurolygoje D. Sokolovas nerungtyniaus.

VTB Vieningosios lygos turnyre galima iškovoti kelialapį į kitų metų Eurolygą, ir dėl jo intensyviai varžysis „Chimki“, Kazanės „Uniks“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“ klubai.

Šiuo metu reguliariojo sezono turnyro lentelėje pirmauja CSKA (18/3), „Uniks“ (14/4) užima antrąją, o „Lokomotiv“ ir „Chimki“ (abi 13/5) dalijasi 3-4 vietas.

Kelialapis į kito sezono Eurolygą atiteks VTB lygos laimėtojams arba antrą vietą užėmusiai komandai, jei čempione taps ilgalaikę Eurolygos licenciją turinti CSKA komanda.

Į „Chimki“ sugrįžtantis D. Sokolovas yra keturis kartus (2010-2013 m.) tapęs Rusijos čempionu su CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)