Taip „Gargždai“ nutraukė dviejų nesėkmių seriją „Betsafe-LKL“, o Alytaus komanda kluptelėjo antrąsyk paeiliui – prieš tai pralaimėjo Jonavos „CBet“.

Ši pergalė labai svarbi „Gargždams“, kurie siekia nenusiristi į paskutinę turnyro lentelės vietą. „Wolves“ dabar pergalėmis ir pralaimėjimais susilygino su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ bei dalijasi 3–4 vietas.

„Gyvenime daug ką lemia tikėjimas. Šįvakar tikėjome pergale ir, ačiū dievui, tikėjome iki galo. Mūsų gretose buvo nuostolių, „Vilkai“ taip pat ne visos sudėties, bet tas tikėjimas, pastangos rungtynių metu ir atnešė mums pergalę.

Taip, varžovai užima 3-ią vietą, tačiau norisi prieš tokias komandas įrodyti savo vertę.

Vyrams aiškinu, kad žengus į aikštelę kova vyksta vienas prieš vieną, vyras prieš vyrą. Nėra antžmogių, žaidžia paprasti žmonės.

Paprasčiausiai turi įrodyti, kad tuo metu esi geresnis ir šį vakarą mes buvome geresni“, – po dvikovos prieš „Wolves“ kalbėjo „Gargždų“ strategas Povilas Šakinis.

Šeimininkų gretose ryškiausiai žaidė 26 taškus pelnęs J. Newkirkas, 21 pridėjo Š. Beniušis, 20 – I.Osborne‘as. Julius Kazakauskas atkovojo net 14 kamuolių.

„Mums Juliaus labai trūko, kai jis dėl ligų ir traumelių buvo iškritęs iš rikiuotės. Ypač tokiose rungtynėse, kai reikėdavo atkovoti papildomus kamuolius ir turėti antruosius šansus.

Šiandien pamatėme jo svarbą. Julius toks žaidėjas – jam nereikia rinkti taškų, šiandien jis metė kartą, bet atkovojo 14 kamuolių.

Jo darbas gynyboje ir energija atneša mums tik naudą“, – teigė P. Šakinis.

„Visur trūko po pusmetrį tiek kovojant dėl kamuolių, tiek užbaigiant atakas. To ir pakako mūsų nesėkmei.

Pralaimėtos kovos dėl kamuolių nesieju su nuovargiu, tai viso sezono problema. Laimėdavome eilę rungtynių, bet niekada nepirmaudavome pagal atkovotus kamuolius. Tai didžiausia mūsų problema“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Žaidėjas gali geriau ar prasčiau pataikyti, bet kovoje dėl kamuolių nėra specialaus talento, tai juodas darbas, kurį turi atlikti aikštelėje“, – tvirtino R. Kurtinaitis.

Rungtynių apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją