Rungtynės Limože antradienį prasidės 20 val. Lietuvos laiku, o strategas iš Ispanijos įvardijo kelis faktorius norint iškovoti pergalę, galimus varžovus bei, kurių komandų derėtų išvengti.

„Svarbiausia žaisti taip, kaip rungtyniavome pastarąsias kelias savaites, – Prancūzijoje pasakojo A. Blanco. – Mums reikia bėgti, kibiai dengtis bei palaikyti didelį intensyvumą. Manau, kad jeigu žaisime taip, kaip pastaruoju metu, tai turėtume iškovoti pergalę. Limožas yra gera komanda, bet žvelgiant objektyviai – mes turime stipresnę ekipą.

Žinoma, lengva nebus. Limožas yra savo istorija garsėjantis klubas. Tai yra viena tituluočiausių Prancūzijos komandų, kuri savo trofėjų lentynoje turi ir Europos taurę. Jų sudėtyje yra nemažai prancūzų, o arena yra išdailinta įvairiais pasiekimais. Man labai patinka ši arena, nes fanai yra arti aikštės, o visa patalpa dvelkia istorija.“

Kalbėdamas apie antrąjį Europos taurės etapą A. Blanco prognozavo, kad kitąmet ko gero susitiksime su Miuncheno komanda, tačiau kitas ekipas nuspėti yra be galo sunku:

„Aiškūs yra du dalykai. Jeigu laimime – užimame antrąją vietą grupėje ir neprivalome laukti kitų rezultatų. Tuomet tikrai kitame etape žaisime su Miuncheno „Bayern“. Kitas komandas nuspėti sunku, nes grupėse dar gali viskas pasikeisti iš esmės. Jeigu pralaimime – turime laukti ALBA ir Bilbao ekipų rungtynių pabaigos. Jos nulems užimsime trečią ar ketvirtąją vietą C grupėje.“

Kalbėdamas apie pavojingiausias ekipas kitame etape A. Blanco įvardino vieną svarbų faktorių.

„Būdamas treneriu aš turiu atsižvelgti į daugybę dalykų, kad žaidėjams būtų kuo geriau. Komandai niekuomet nėra į naudą daug keliauti, todėl reikia tikėtis, kad gausime varžovus, kurie yra kiek arčiau Vilniaus, – teigė ispanas. – Dėl šios priežasties būtų neblogai sužaisti su „Lietkabeliu“, nes kelionė nebūtų ilga. Blogiausias variantas – Gran Kanarija. Lauktų labai ilga kelionė ir akimirksniu reikėtų priprasti prie gerokai šiltesnio oro. Jų arenoje visuomet yra labai karšta, todėl žaisti būna tikrai nelengva.

Dar viena komanda, kurios nesinorėtų matyti kitame etape yra Kazanės UNICS. Tai yra stipri komanda ir abiejų mano minėtų ekipų geriau būtų išvengti. Dėl visų likusių – skirtumo nėra.

Titulą gali laimėti bet kas, tik pažiūrėkite į praėjusių metų pavyzdį. Malagos „Unicaja“ tapo čempione, nors nebuvo įvardijama tarp favoritų. Norisi tikėtis, kad mes kol kas keliaujame tuo pačiu keliu.“

Rungtynes tarp Vilniaus klubo bei Limožo „CSP“ galėsite stebėti 20:00, TV6 kanalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)