NBA žaidėjų vedami būsimieji lietuvių varžovai svečiuose 83:75 nugalėjo dabartinius Europos čempionus slovėnus.

Į pergalę kroatus vedė Dario Šaričius, pelnęs 18 taškų ir atkovojęs 9 atšokusius kamuolius. 15 taškų pridėjo Ante Žižičius, 12 – Krunoslavas Simonas, 10 – Ivica Zubačas.

Pralaimėtojų gretose išsiskyrė 14 taškų pelnęs Blažas Mesičekas.

Kitose draugiškose rungtynėse Italijos rinktinė 71:62 patiesė Vokietijos nacionalinę komandą, kuriai nepadėjo ir įspūdingas Denniso Schroderio žaidimas.

Oklahomos „Thunder“ naujokas pelnė 21 tašką, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bet triumfavo Nicolo Melli.

N. Melli įmetė 20 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Pietro Aradori prie pergalės pridėjo 11, o Gigi Datome – 10 taškų.

Tuo metu Turkijos rinktinė 89:80 nugalėjo ketvirtajame kėlinyje tragiškai žaidusią bei jį net 23 taškų skirtumu pralaimėjusią Čekijos nacionalinę komandą.

Turkus į pergalę vedė natūralizuotas amerikietis Scottie Wilbekinas ir Cedi Osmanas, pelnę po 24 taškus. Ersanas Ilyasova ir Semihas Erdenas pridėjo po 12 taškų.

Pralaimėtojų gretose išsiskyrė 18 taškų surinkęs Patrikas Auda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)