Alytuje tarpusavyje jėgas išmėgins turnyro šeimininkai „Dzūkija“, taip pat Panevėžio „Lietkabelis“, Maskvos srities „Chimki“ (Rusija), Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija), Rygos VEF (Latvija) ir Južno „Chimik“ (Ukrainos) komandos. Šias ekipas planuojama suskirstyti į dvi grupes.

„Chimki“ ir „Asseco Prokom“ klubai Alytuje viešės ne tik minėto tarptautinio turnyro metu. Rugsėjo 3 - 14 dienomis abi komandos išreiškė norą Dzūkijos sostinėje rengti krepšinio stovyklą, todėl šiuo laikotarpiu galima tikėtis ir daugiau draugiškų rungtynių.

Kaip teigė „Dzūkijos“ komandos vadovas Povilas Tamulynas, rudens pradžioje organizuojamos krepšinio stovyklos bei tarptautinis turnyras suteiks naudos ne tik klubui, bet ir visam miestui.

„Džiugu, jog Alytuje galėsime išvysti aukšto kalibro komandas, padėsiančias įvertinti ir mūsų ekipos pajėgumą prieš artėjantį naują Lietuvos krepšinio lygos sezoną. Manau, jog šių ekipų atvykimas į Alytų bus naudingas miestui finansine, rekreacine bei kultūrine puse“, – džiaugėsi P. Tamulynas.

Įėjimas į visas turnyro dvikovas bus nemokamas. Tikslus varžybų laikas paaiškės vėliau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)