Basketnews.lt žurnalistas Jonas Lekšas skelbia, jog „Wolves“ neišleidžia savo stratego į rinktinę, pageidaudami, jog jis būtų su iš Alytaus į Vilnių persikėlusia komanda nuo pat pasirengimo sezonui pradžios.

K. Maksvyčio trenerių štabe dar yra Giedrius Žibėnas, Tomas Rinkevičius ir Evaldas Beržininkaitis, o anksčiau apie galimybę prisidėti prie šio kolektyvo pasaulio čempionate buvo užsiminęs rezervinės rinktinės stovyklai vadovausiantis Darius Songaila.

Primename, kad K. Kemzūra pavadavo K. Maksvytį nacionalinės ekipos vyriausiojo trenerio poste per klubų sezono metu vykusius planetos pirmenybių atrankos „langus“.

Rugpjūčio 25 d. planetos pirmenybes lietuviai pradės Maniloje (Filipinai), kur D grupėje kovos su Juodkalnijos, Meksikos ir Egipto atstovais.

Dėl įvairių priežasčių komandos sudėtyje nebus Domanto Sabonio, Edgaro Ulanovo, Mariaus Grigonio, Roko Giedraičio, Arno Butkevičiaus ir Luko Lekavičiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)