Moterų krepšinio lygos direktorė Rima Valentienė sako, kad kovo 12 d. vyksiantis renginys išskirtinis, nes pirmą kartą istorijoje bus suvienyta visa Lietuvos moterų krepšinio bendruomenė. Džiugina ir tai, kad pajėgiausios šalies komandos dėl „Neodenta Karalienės taurės“ rungsis po kelerių metų pertraukos.

„Išvargę nuo COVID-19 pandemijos šiemet darėme viską, kad tik šis renginys įvyktų. Tokios trukmės šventės, kai visa diena nuo ryto iki vakaro skirta vien moterų krepšiniui, anksčiau nesame turėję. Šis įvykis yra visos moterų krepšinio bendruomenės svajonė“, – pasakoja R. Valentienė, per savo kaip krepšininkės karjerą pati ne kartą dalyvavusi ir skynusi laurus panašiose šventėse.

Moterų krepšinio lygos direktorė patikina, kad turnyre, kurį išvys ir „Delfi“ bei „Delfi TV“ žiūrovai, netrūks puikių sportininkių pasirodymų, atkaklių susirėmimų krepšinio aikštelėje ir įtraukiančių konkursų.

Renginį 12.30 val. pradės moterų B diviziono rinktinės ir krepšinio mėgėjų komandos „Kažkur matyti“ draugiškos rungtynės. Merginų ekipą sudarys atstovės iš skirtingų Moterų krepšinio lygos B diviziono komandų, o vaikinų – žinomi Lietuvos atlikėjai, laidų vedėjai ir kiti pramogų pasaulio veidai.

Iškart po to intriguojantis „7bet snaiperė“ B diviziono tritaškių konkursas. Jame dėl taikliausiojo titulo varžysis net 12 konkurentų – 11 merginų ir vienas vaikinas, deleguotas komandos „Kažkur matyti“.

Po trumpos pertraukėlės nuo 15 val. veiksmas ir vėl sugrįš į krepšinio aikštelę. „Neodenta Karalienės taurės“ mače dėl trečiosios vietos susirungs Šiaulių „Šiauliai-Vilmers“ ir Klaipėdos „Neptūnas“. R. Valentienė pažymi, kad be apdovanojimų neliks ir ketvirtosios vietos laimėtojos.

Pasibaigus šioms rungtynėms žiūrovų lauks ne mažiau azartiškas „7bet snaiperė“ A diviziono tritaškių konkursas. Jame dėl geriausios snaiperės titulo kovos 10 taikliausią ranką turinčių krepšininkių.

18.15 val. ypatingą dieną vainikuos didysis „Neodenta Karalienės taurės“ finalas.

Tikra vakaro puošmena taps Kauno „Aistės-LSMU“ ir Vilniaus „Kibirkštis-MRU“ dvikova. Nugalėtojoms atiteks pereinamoji išskirtinio grožio ir dizaino „Neodenta karalienės taurė“ bei medaliai. Apdovanojimų sulauks ir naudingiausios finalo rungtynių žaidėjos titulą pelniusi sportininkė.

Moterų krepšinio lygos direktorė sako, kad žiūrovus nustebins ir daugiau staigmenų. Patekti į renginį svečiai galės nemokamai, o pertraukų metu jie turės ne tik puikią progą pabendrauti, bet ir galės laimėti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) bei rėmėjų įsteigtus prizus. O per finalo rungtynių ilgąją pertrauką LKF vadovai iškilmingai apdovanos garbius krepšiniui nusipelniusius druskininkiečius.

„Visus, kurie myli krepšinį, kviečiu atvykti ir palaikyti krepšininkes. Jeigu planuojate poilsį Druskininkuose, apsilankykite gyvai. O jei laiką leisite namuose, gražias akimirkas išvysite portale „Delfi“ ir kanale „Delfi TV“.

Transliacija bus aukščiausio lygio, nes renginį filmuos net penkios kameros. Be to, šiuo sudėtingu metu, tai puiki proga pabūti drauge ir dar kartą pažymėti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, kurią minėsime renginio išvakarėse“, – turiningai laiką leisti kviečia pašnekovė.

Šiais metais „Neodenta Karalienės taurės“ turnyras vyks Druskininkuose, naujajame LSC sporto komplekse. Pagrindinis šventės rėmėjas implantologijos ir estetinės odontologijos klinika „Neodenta“. Renginį ves ir sportišką dvasią palaikyti padės muzikantas ir aktorius Vidas Bareikis. O išskirtinę moterų krepšiniui dieną tiesiogiai stebėti kvies „Delfi“ ir „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją