Stipriausias Estijos krepšinio klubas pranešė nebeketinantis tęsti sezono ir paleidžiantis savo žaidėjus atostogų.

„Liūdnos žinios, bet mes suprantame „Kalev“ sprendimą. Sunkiu metu turime būti solidarūs ir palaikyti vienas kitą. Tuo pačiu metu mes vis dar tikimės pratęsti sezoną balandžio 10 d.

Dauguma mūsų klubų toliau treniruojasi, palaiko formą. Tikime, kad netrukus galėsime vėl žaisti krepšinį ir grįžti prie įprasto gyvenimo būdo, turint omenyje besitaisančią situaciją ne tik Rusijoje, bet ir visame pasaulyje“, – sakė VTB Vieningosios lygos generalinė direktorė Ilona Korstin.

Estijoje šiuo metu paskelbta nepaprastoji padėtis, visi viešieji renginiai draudžiami bent iki gegužės 1 d., tad „Kalev“ negalėtų žaisti rungtynių namuose.

Primename, kad būtent Estijos ekipoje diagnozuotas pirmasis koronaviruso atvejis praėjusią savaitę paskatino VTB Vieningąją lygą stabdyti sezoną. Infekcija užsikrėtė vienas iš komandos trenerių štabo atstovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)