Vasarą dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams su Kauno „Žalgiriu“ sudaręs gynėjas, kuriam šiemet neatradus vietos savo sudėtyje komanda jį paskolino ACB lygos klubui, buvo rezultatyviausias žaidėjas aikštėje, o jo vedama Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ iškovojo itin svarbią pergalę Europos taurėje.

Kanarų atstovai D grupės rungtynėse namuose 71:61 (17:17, 16:12, 15:12, 23:20) palaužė iki tol neklupusią Trento „Dolomiti Energia“ (6/1) ekipą ir atsirevanšavo jai už nesėkmę pirmame rate 76:79.

T. Dimša nugalėtojams per beveik 27 minutes surinko 19 taškų (1/3 dvitaškis, 4/6 tritaškiai, 5/8 baudos), sugriebė 1, o prarado 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo 5 pražangas.

Tomas iniciatyvos ėmėsi lemiamu metu. Ketvirto kėlinio viduryje varžovams priartėjus iki 55:53 lietuvis smeigė du tritaškius iš eilės ir leido saviškiams atitrūkti saugesniu atstovu – 65:57, o vėliau dar realizavo ir dvi baudas.

Iš toli prisitaikęs T. Dimša per paskutinius tris mačus Europoje realizavo net 10 tritaškių iš 16-os bandymų (63 proc.).

Jis kartu su 17 taškų šeimininkams pridėjusiu Johnu Shurna pelnė daugiausiai nei pusę visų „Gran Canaria“ taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)