Su pagrindine Jeffo Hornaceko vadovaujamos komandos sudėtimi kuriam laikui teko atsisveikinti ispanui Willy Hernangomezui, senegaliečiaui Maurice‘ui Ndourui ir amerikiečiui Marshallui Plumlee – jiems teks pasitreniruoti NBA Plėtojimosi lygos „Westchester Knicks“ ekipoje.

22-ejų metų 208 cm ūgio W. Hernangomezas šį sezoną NBA lygoje ant parketo pasirodė per 3 rungtynes, vidutiniškai žaidė po 7 min. ir pelnė po 2,7 taško.

24-erių metų 206 cm M. Ndouras, kuris buvo laikomas vienu iš M. Kuzminsko konkurentų kovoje dėl vietos J. Hornaceko sistemose, taip pat sužaidė tris mačus ir per 10 min. aikštėje vidutiniškai rinko po 2,3 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio.

Visgi manoma, kad šie du krepšininkai į Niujorko komandos gretas sugrįš artimiausiu metu.

Kiek kitokia 213 cm ūgio 24-erių metų vidurio puolėjo M. Plumlee istorija – jis šį sezoną pagrindinės „Knicks“ komandos marškinėlių kol kas taip ir neapsivilko. Gali būti, kad Plėtojimosi lygoje jis užsibus ir ilgiau.

Niujorko komanda sezoną pradėjo prastokai – iš 6 žaistų rungtynių laimėjo tik 2-ejas ir Rytų konferencijoje 11-13 pozicijas dalijasi su Bruklino „Nets“ ir Majamio „Heat“.

M. Kuzminskas trenerio J. Hornaceko pasitikėjimo kol kas irgi sulaukia retokai. Jis ant parketo pasirodė per trejas komandos rungtynes, vidutiniškai žaidė po 7 min. ir rinko po 6 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)