Direktorius pabrėžė, kad su po metų į "Neptūną" sugrįžusiu R.Kuncaičiu jau pasirašyta dvejų metų sutartis. Praėjusį sezoną Vilniaus "Lietuvos ryte" treneriu dirbęs R.Kuncaitis šiuo metu dar treniruoja ir antrąją Lietuvos krepšinio rinktinę, kuri liepos 25 d. vyks draugiškų rungtynių į Čekiją ir Lenkiją.

"Neptūnas" šiuo metu turi tik tris žaidėjus, su kuriais yra pasirašytos sutartys. Tai Marius Kasiulevičius, Evaldas Dainys ir Irmantas Milišauskas. Kitų žaidėjų "Neptūnas" dar ieško, rengdamas peržiūras.

Kokia bus komandos strategija naujajame čempionate?

"Dar neapsisprendėme, ar komandą, žvelgiant į ateitį, jauninsim, ar komplektuosime pajėgų kolektyvą, galintį kovoti dėl aukštų vietų", - sakė R.Kuncaitis.

Nors komanda dar nesukomplektuota, bet klubo direktorius E.Prižgintas "Neptūną" LKL čempionate norėtų matyti ne žemesnėje, kaip penktoje vietoje (praėjusiame LKL čempionate "Neptūnas buvo šeštas - BNS). Jis sakė, kad klube ir šiemet bus legionierių, kurių ieškoma visur.

Naujam sezonui "Neptūnas" rimtai pradės ruoštis rugpjūčio 7 dieną.

LKL pirmenybes numatoma pradėti rugsėjo mėnesio trečiąją dekadą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją