Iki šiol jis nemažai metų dirbo individualiai su vyrais. „Mūsų filosofija sutapo, tad tikiuosi prasmingo bendradarbiavimo su Martynu“, - vylėsi „Fortūnos“ trenerė.

Komandos gydytoju dirbęs Dainius Šerpytis nuo šio sezono yra ir fizinio rengimo treneris.

Savo motyvą grįžti į vyriausiosios trenerės pareigas R. Kumpienė grindė tuo, kad pasiilgo trenerės darbo, be to, auga ir tobulėja jos jaunių amžiaus auklėtinės, kurios dar žais Moksleivių lygoje, bet pamažu bus įtraukiamos į LMKL kovas.

„Po 8 metų pertraukos turėjau laisvą vasarą. Ilsėjausi, o tuo pačiu ir kaupiau žinias, domėjausi naujovėmis ir dabar noriu visa tai įgyvendinti su komanda“, - sakė R. Kumpienė. Ji ir toliau eis „Fortūnos“ prezidentės pareigas, nes per vienuolika sezonų šiame klube ji teigia įpratusi prie tokio krūvio, juolab kad struktūra sukurta ir viskas yra sava bei pažįstama.

Trenerė labiausiai džiaugiasi, kad komandoje liko įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė, kuri jau buvo kelianti sparnus į Vilnių, taip pat ir Roberta Mizgerytė - ji rengėsi išvykti į JAV. Iš praėjusio sezono sudėties komandą paliko tik Laura Puplauskaitė ir amerikietė Garkeiva Council.

Klaipėdos ekipą papildė trys žaidėjos: į Klaipėdos universitetą įstojusios Justina Matuzonytė ir Simona Dobrovolskytė, praėjusį sezoną žaidusios Kauno „Aisčių-LKKA“ ekipoje, ir iš Vilniaus sugrįžusi abiturientė Greta Kairytė, atstovavusi „Jauniesiems talentams“.

„Mūsų tikslai visada buvo rengti jaunas žaidėjas Lietuvos rinktinėms, kelti jų meistriškumą ir tobulėjant siekti aukštų rezultatų. Šį sezoną tikrai neieškosime legionierių. Mūsų komanda bus viena jauniausių, bet labai perspektyvi ir, manau, pakankamai pajėgi kautis dėl aukščiausiųjų vietų. Turime gerai subalansuotas visas grandis ir gerą įžaidėją. Tad jei Fortūna nenusisuks, bus viskas gerai“, - tvirtino R. Kumpienė, kurios vadovaujamas „Fortūnos“ klubas daugiausia parengia žaidėjų visų amžiaus grupių Lietuvos rinktinėms.