„Džiaugiuosi, galėdamas dirbti su tokiais žaidėjais, kaip J. Garbajosa ir C. Delfino. Tai pasaulinio lygio žaidėjai, kurie, be abejo, sustiprins mūsų komandą. Tačiau vis tiek reikia išlaikyti balansą. Man niekada nebuvo prie širdies, kai komanda priklauso nuo vieno ar dviejų žaidėjų“, - teigė krepšinio specialistas iš Lietuvos.

Pasak K. Kemzūros, klubą papildę aukšto meistriškumo krepšininkai įpareigoja komandą siekti didesnių tikslų, todėl stiprėja ir ekipos vadovų bei gerbėjų spaudimas.

„Dabar ant manęs gula didelė atsakomybė. Didelės investicijos – dideli ir įsipareigojimai. Ir gerbėjai, ir specialistai iš mūsų komandos laukia skambių pergalių. Jei sakysiu, kad laimėsime viską Rusijoje ir Europoje, tai, manau, būtų neteisinga.

Kol kas mes puikiai atrodome popieriaus lape. Pagal krepšininkų pavardes „Chimki“ sudėtis, tikriausiai, Rusijoje niekam nenusileidžia. Tačiau mūsų dar laukia sunkus darbas, kad iš esamų žaidėjų nulipdytume komandą, kurioje žaidėjai vienas kitą supras iš pusės žodžio“, - interneto svetainei sakė K. Kemzūra.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją