Pasak K. Kemzūros, bus stebima kaip Sienos „Montepaschi“ (Italija) gynėjui seksis reabilitacija, o tada bus matyti, ar 34-erių metų 194 cm ūgio gynėjas galės padėti Lietuvos nacionalinei komandai olimpinių žaidynių atrankoje.

R. Kaukėnas kelio traumą patyrė sekmadienį Italijos „Legabasket“ krepšinio lygos susitikime, kuriame MdP kovojo su Kremonos „Vanoli“ ir laimėjo rezultatu 102:66. Lietuvis susižeidė po šiurkščios „Vanoli“ krepšininko Terrece'o Reddicko pražangos.

Norą kitąmet vilkėti rinktinės marškinėlius R. Kaukėnas išsakė po Lietuvoje vykusio Europos čempionato ir žadėjo, jog jei tik galės, būtinai atstovaus savo gimtinei.

Artimiausiomis dienomis R. Kaukėnui per operaciją bus rekonstruoti trūkę kryžminiai raiščiai. Po operacijos žaidėjui apie pusantro mėnesio teks vaikščioti su ramentais, o apskritai tokių traumų gydymas trunka nuo pusės metų iki devynių ir daugiau mėnesių.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją