Ketvirtadienio rungtynių su milaniečiais pirmo kėlinio metu kojos traumą patyrė gynėjas Aleksa Avramovičius, nesėkmingai suklupęs viename iš epizodų.

Serbas tęsti pasirodymo nebegalėjo ir į rūbinę iškeliavo ant vieno iš komandos personalo narių pečių.

Po susitikimo vykusioje spaudos konferencijoje treneris Željko Obradovičius patvirtino, kad jo auklėtinio trauma – rimta, greičiausiai nebuvo išvengta ir lūžio, todėl kibusis žaidėjas iš rikiuotės iškrito mažiausiai porai mėnesių.

Pasaulio čempionate žibėjęs Aleksa padėjo Serbijos rinktinei iškovoti sidabro medalius. Pats gynyboje it arklys aręs ir varžovų lyderius dusinęs A. Avramovičius labiausiai sublizgėjo per finalą su Vokietija, kai sušveitė 21 tašką.

Šiame Eurolygos sezone jis iki nelemto atsitikimo vidutiniškai rinko po beveik 10 taškų, 2 rezultatyvius perdavimus ir 8 naudingumo balus.

Beje, „Partizan“ kitą ketvirtadienį kaip tik lankysis Kaune.

Primename, kad gruodžio viduryje „Žalgirio“ arenos stogas ir vėl kilnosis nuo šurmulio – į gruodžio 14 dienos rungtynes su „Partizan“ išpirkti visi bilietai.

Tai jau 23-iasis žalgiriečių Eurolygos namų mačas iš eilės, kuriose sirgaliai užpildys visas vietas.

Iki tol pilnutėlė arena Nemuno saloje stebės ir gruodžio 8 d. vyksiančią kauniečių dvikovą su „AS Monaco“, bilietų taip pat nebeliko nė kvapo ir į gruodžio 22 d. akistatą su „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją