Užsienio žiniasklaida skelbia, kad 28 metų 196 cm ūgio gynėjas jau sėkmingai praėjo privalomą medicininį patikrinimą ir netrukus padės parašą ant sutarties su Stambulo „Galatasaray“ komanda.

Buvęs žalgirietis sudarys kontraktą pagal formulę 1+1 ir per sezoną turėtų uždirbti apie 600 tūkstančių eurų.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre gynėjas vidutiniškai pelnydavo 10,8 taško, atkovodavo 2,9 kamuolio ir atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

R. Kaukėnas pratęs sutartį su „Grissin Bon“

Nors pasibaigus Italijos krepšinio pirmenybėms buvo skelbiama, kad Rimantas Kaukėnas nepratęs sutarties su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ komanda ir ieškosis naujos darbovietės gali atsitikti atvirkščiai.

Italijos žiniasklaida praneša, kad gynėjas iš Lietuvos su Emilijos Redžo klubu derina paskutines kontrakto pratęsimo sąlygas ir jau pasiekė žodinį susitarimą.

Oficialiai sutartis turėtų būti pasirašyta jau artimiausiu metu.

Praėjusį sezoną R. Kaukėnas į „Grissin Bon“ ekipos gretas atvyko jau beveik įpusėjus sezonui ir iš karto puikiai įsiliejo į komandos žaidimą. Italijos čempionate gynėjas vidutiniškai pelnydavo 7,8 taško, atkovodavo po 3 kamuolius ir atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)