Legendinis strategas vis dar bando išsiaiškinti, kur geriausiai tinka buvusio „Barcelonos“ ir „Olympiakos“ lyderio talentai, tačiau pripažino, kad puolime S. Vezenkovas turi labai daug potencialo.

„Jis sužaidė geras rungtynes puolime prieš „Raptors“. Jam sekasi vis geriau. Aš eksperimentuoju su įvairiomis kombinacijomis ir gali būti, kad įmesime Sašą žaisti su antru penketu.

Nemanau, kad kažką maišysiu ar keisiu startinėje sudėtyje, tačiau antras ir trečias penketas gali pasikeisti bet kada. Saša man jau pademonstravo savo įvariapusį puolimo arsenalą“ – gyrė 28-erių metų žaidėją M. Brownas.


Tačiau, kad ir kiek potencialo atakuojant varžovų krepšį demonstruoja S. Vezenkovas, „Kings“ vairininkas dar negali užtikrinti, kad bulgaras bus komandos rotacijoje prasidėjus NBA reguliariajam sezonui:

„Nežinau, ar jis bus ar nebus. Jis turi nenustoti kovoti ir dirbti iš visų jėgų. Noriu matyti, kaip jis tobulėja ir naudojasi kiekviena jam suteikta proga, nesvarbu, ar tai būtų per treniruotes ar rungtynių metu.“

Praėjusiais metais „Olympiakos“ gretose dominavęs bulgaras pirmadienio mače prieš Toronto „Raptors“ krepšininkus buvo rezultatyviausias visoje „Kings“ komandoje. Jis kilo nuo atsarginių suolo ir per 11 minučių sumetė 12 taškų.

Po rungtynių pats S. Vezenkovas pripažino, kad krepšinis Europoje ir NBA lygoje labai skiriasi ir jam prisitaikyti nėra taip lengva.

„Dirbu kiekvieną dieną. Kito būdo nėra, esu tai sakęs daug kartų. Turiu priimti visus iššūkius, nebijoti klysti, mokytis ir varžytis visur, kur galiu. Nesitikiu būti šimtaprocentinėje formoje iškart, tačiau turiu nenustoti dirbti“ – atvirai kalbėjo Eurolygos MVP.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją