Paskelbta, kad kinai sudarė mėnesio trukmės sutartį su NBA lygos patirties turinčiu 25-erių metų 206 cm ūgio JaKarru Sampsonu. Filadelfijos „76ers”, Denverio „Nuggets“ ir Sakramento „Kings“ ekipose epizodiškai rungtyniavęs puolėjas į Kiniją keliasi iš NBA Plėtojimosi G lygos.

NBA lygoje krepšininkas iš viso yra sužaidęs 169 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 5,1 taško ir atkovojo po 2,5 atšokusio kamuolio.

Traumą D. Motiejūnas patyrė per Kinijos čempionato rungtynes.

Paskutinio savo žaisto susitikimo su Džedziango „Lions“ ekipa metu lietuvis per 12 min. pelnė 6 taškus (1/2 dvit., 0/1 trit., 4/4 baud.), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, dukart suklydo.

Sėkmingiausią sezoną žaidžiantis D-Mo šiemet jau pagerino karjeros rezultatyvumo (36 tšk.) ir atkovotų kamuolių (32) rekordus.

D. Motiejūnas šį sezoną per 17 sužaistų rungtynių vidutiniškai pelnė po 25,5 taško, atkovojo po 15,6 kamuolio ir atliko po 5,2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)