Lietuvės per penkerias rungtynes iškovojo 2 pergales bei patyrė 3 nesėkmes ir užėmė 4-ą vietą.

Rungtynes geriau pradėjo „Kibirkštis-VIČI-IKI“ ekipa, kuri po sėkmingai sužaisto pirmojo kėlinio pirmavo septynių taškų skirtumu. Tačiau antrame ketvirtyje atsirado nuovargis, Lietuvos komanda pradėjo strigti puolime ir po dvidešimties minučių kovos Vilniaus klubo persvara buvo tik vienas taškas.

Trečiame kėlinyje „Kibirkšties-VIČI-IKI“ merginos ir toliau nerado kelių link varžovių krepšio. Rusės ne tik išlygino, tačiau ir persvėrė rezultatą. Paskutiniame ketvirtyje žaidimas išsilygino, tačiau „Čevakata“ komandos susikrauta persvara trečio kėlinio metu leido rusėms švęsti pergalę.

Vilniaus klube rezultatyviausiai rungtyniavo seserys Šniokaitės. Eglė ir Greta pelnė po 9 taškus. Rima Valentienė pridėjo 8, Kristina Alminaitė ir Hollie Mershon po 7, Sofija Aleksandravicius – 6, Vita Kuktienė – 5, Lina Pikčiutė – 3, Daina Gabalytė ir Ieva Šimkutė po 2, Ieva Krastina taškų nepelnė, o Mantė Kvederavičiūtė aikštėje nepasirodė.

Priminsime, kad „Kibirkštis-VIČI-IKI“ Druskininkuose 78:59 nugalėjo Ivanovo „Energija“ (Rusija) ir 69:60 įveikė Gardino „Olimpija“ (Baltarusija) bei 51:66 nusileido Orenburgo „Nadežda“ (Rusija) klubui ir 55:65 Kursko „Dinamo“ (Rusija) ekipai.

Po turnyro Druskininkuose „Kibirkšties-VIČI-IKI“ merginos neturės laiko ilsėtis. Šiandien vakare grįžusios į Vilnių, ankstų ketvirtadienio rytą sostinės krepšininkės išvyks į Rusiją, kur spalio 4-6 dienomis dalyvaus draugiškame keturių komandų turnyre kartu su Jekaterinburgo UMMC, Ivanovo „Energija“ ir Košicės „Good Angels“ (Slovakija) komandomis. „UMMC CUP 2013” turnyro pusfinalyje vilniečių lauks mūšis su aikštės šeimininkėmis UMMC krepšininkėmis.