„Kibirkšties-Tichės-IKI“ ekipa jau nuo rungtynių pradžios perėmė iniciatyvą (10:0) ir daugiausiai Gintarės Petronytės pastangomis neleido varžovėms priartėti (22:12). Antrą kėlinį puikiai pradėjo Greta Šniokaitė ir skirtumas šoktelėjo iki penkiolikos (29:14). Paskutinėmis antro kėlinio minutėmis Vilniaus ekipa sulėtino tempą ir Kauno rajono komanda sumažino atsilikimą (38:29).

Trečiojo kėlinio pirmoje pusėje komandos kovėsi apylygiai, tačiau tada „Kibirkšties-Tichės-IKI“ ekipa įjungė aukštesnę pavarą ir paliko varžoves už nugarų (63:41). Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas. Vilniaus komanda didino pranašumą, „Sirenos“ bejėgiškai laukė rungtynių pabaigos (85:50).

Likus pusei minutės žiūrovai atsistoję plojimais palydėjo iš „Kibirkšties-Tichės-IKI“ ekipos išvykstančią puolėją Brigid Bowley. Australė kartu su savo draugu, buvusiu „Lietuvos ryto“ krepšininku, Brad Newley išvyksta į Ispaniją.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė G. Petronytė. Vidurio puolėja per 23 minutes pelnė 21 tašką (8/10 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 5/8 baudos), po krepšiais atkovojo 9 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, blokavo metimą ir surinko 28 naudingumo balus.

Iš komandos išvykstanti B. Bowley pelnė 10 taškų (5/8 dvitaškiai), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 naudingumo balų. Tai buvo paskutinės australės rungtynės Vilniaus komandoje.

„Man liūdna palikti šią komandą. Čia buvo labai smagu ir mėgavausi žaisdama“, - po mačo teigė B. Bowley.

G. Šniokaitė pelnė 18 taškų, Eglė Šniokaitė 14, Kristina Vengrytė – 7 , Ieva Prėskienytė 6.

„Sirenų“ komandoje Kristina Alminaitė surinko 16 taškų, Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė 11, o Ieva Stankevičiūtė 9.

Kitas rungtynes „Kibirkšties-Tichės-IKI“ ekipa žais penktadienį su Marijampolės „Sūduvos“ komanda. Tai bus Lietuvos moterų krepšinio lygos rungtynės.