Šį sezoną „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ir „Hoptrans-Sirenų“ komandos tarpusavyje kovėsi penkis kartus. Keturis sykius - Lietuvos čempionate ir kartą - Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro finale. Keturis kartus stipresnės buvo Vilniaus krepšininkės, kurios ir tapo nugalėtomis LKF turnyre.

„Abi komandos šį sezoną žais jau ne pirmą kartą, todėl viena kitą puikiai pažįsta“, - teigė „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandos treneris Tadas Stankevičius. – Mes finalui esame pasiruošę, nuotaikos kovingos, norime kuo sėkmingiau pradėti finalo seriją. Žinome pavojingiausias Kauno rajono krepšininkes, žinome, kaip reikės žaisti. Turime paruošę varžovėms staigmenų. Mūsų komandoje visos merginos pasiruošusios, neturime jokių traumų. Kausimės. Tikimės, kad mus palaikys ir būrys sirgalių“.

Šį sezoną pirmu smuiku Kauno rajono klube griežia Iveta Šalkauskė. Vidurio puolėja vidutiniškai per aikštėje praleidžiama 31 minutę pelno po 21,7 taško, atkovoja po 10,1 kamuolių ir atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo. Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė vidutiniškai pelno po 13 taškų ir atlieka po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ komandoje rezultatyviausiai žaidžia Mantė Kvederavičiūtė. Krepšininkai vidutiniškai pelno po 14,5 taško. Puolėja Vita Kuktienė pelno po 11,8 taško ir atkovoja po 5,6 kamuolio, o gynėja Greta Šniokaitė pelno po 11 taškų ir atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ krepšininkės kviečia visus krepšinio aistruolius pirmadienio vakarą apsilankyti „Lietuvos ryto“ arenoje. Krepšinio mylėtojų lauks ne tik šalies moterų čempionato pirmos finalo rungtynės, bet ir įvairūs konkursai, atrakcijos bei šokėjų pasirodymai. Sostinės klubo merginos prašo gerbėjų pasipuošti jų klubo spalvomis.

Balandžio 15 d., 19.30 val.

Vilniaus „Kibirkštis-VIČI-IKI“ – Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“
(Lietuvos ryto krepšinio arena, Ozo g. 14a. Įėjimas nemokamas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją