„Kibirkšties-VIČI-IKI“ krepšininkės prieš sėsdamos prie šventinių stalų norėjo visiems komandos gerbėjams ir visai krepšinio bendruomenei palinkėti pačių nuostabiausių dalykų.

„Sveikinu visus su artėjančiomis šventėmis, - sako „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gynėja Rima Valentienė. - Tuos, kas mėgsta krepšinį sveikinu du-tris kartus labiau. Ir 2013 metais kviečiu į savo komandos „Kibirkšties-VIČI-IKI“ rungtynes. Savo komandai noriu palinkėti daug pergalių, o sirgaliams gerų ir turtingų metų, sveikatos ir kad visos svajonės išsipildytų, nieko netrūktų. Kadangi pasaulio pabaigos nebuvo, tai linkiu, kad šie pirmi metai būtų žymiai geresni“.

Sveikinu visus su Šv. Kalėdomis ir ateinančiais Naujaisiais metais, - kalba „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gynėja Vitalija Vaščiūnaitė. - Linkiu suartėjimo su šeima, gerų draugų rato, šilto pasisėdėjimo ir tikslų išsipildymo“.

„Linkiu, kad būtų šilta... man ir nereikėtų kasti sniego“, - linkėjo „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gynėja Eglė Šniokaitė.

„Sveikinu visus su artėjančiomis gražiausiomis metų šventėmis, - teigia „Kibirkšties-VIČI-IKI“ vidurio puolėja Ieva Prėskienytė. - Linkiu, kad būtų kuo mažiau blogų ir nelauktų nutikimų“.

„Sveikinu visus su Kūčiomis, Šv. Kalėdomis, Naujaisiais metais, - teigia „Kibirkšties-VIČI-IKI“ puolėja Vita Kuktienė. - Linkiu viso ko geriausio: laimės, meilės, sveikatos, turtingų metų. Daug šypsokitės. Linkiu daug pergalių tiek mūsų komandai, tiek varžovėms“.

„Sveikinu su atėjusiomis šventėmis, - šypsosi „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gynėja Mantė Kvederavičiūtė. - Noriu jums palinkėti, jog lauke esantis šaltis neateitų į jūsų širdis. Išlikite šilti ir draugiški visiems aplinkiniams. Svarbiausia, nelikite abejingi“.

„Su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais. Linkiu kitais metais surasti galimybę pašokti su manimi“, - kvatoja „Kibirkšties-VIČI-IKI“ gynėja Greta Šniokaitė.

Video sveikinimas:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)