„Labai laukiame sezono starto, norim pasitikrinti savo jėgas, parodyti ką išmokome pasiruošimo metu, kaip pavyko susižaisti, - teigia „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipos gynėja Greta Šniokaitė. - Svarbiausia yra pamatyti savo klaidas ir kuo greiciau jas ištaisyti“.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipos varžovės naujokės LMKL čempionate, tačiau jau daug pasiekusios vaikų ir jaunimo krepšinyje. Praėjusiame sezone „Jaunųjų talentų“ komanda iškovojo nacionalinės moterų krepšinio lygos aukso medalius, triumfavo Lietuvos moksleivių krepšinio lygoje, o vasarą beveik visa komanda dalyvavo Europos jaunučių ir jaunių pirmenybėse.

„Jaunųjų talentų“ komandoje ir dvi puikiai „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipos sirgaliams pažįstamos krepšininkės. Tai praėjusiame sezone šioje komandoje žaidusios Dalia Belickaitė ir Justina Kraujūnaitė. Naująją Vilniaus komandą treniruoja buvusi „Kibirkšties-VIČI-IKI“ trenerio asistentė Diliara Velišajeva, o jai talkins Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneris ir jos vyras Algirdas Paulauskas.

„Iš pirmųjų rungtynių tikimės tik pergalės, tai bus puiki galimybė pademonstruoti ko išmokome, - teigia „Kibirkšties-VIČI-IKI“ vidurio puolėja Lina Pikčiutė. – Jaunosios varžovės mums norės priešintis ir bandys įrodyti savo vertę moterų krepšinyje. Tačiau mes žaisime savo žaidimą“.

„Pirmosios rungtynės nebus lengvos, jaunos žaidėjos norės pasirodyti, todėl būtina susikaupti, žaisti protingai ir daryti tai, ką mokame geriausiai. Kiekvieną varžovą turime gerbti vienodai”, - tikina „Kibirkšties-VIČI-IKI“ žaidėja G. Šniokaitė.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ klubo merginos kviečia visus sirgalius atvykti ir palaikyti komandą pirmose sezono rungtynėse. Naujojo sezono proga bus pasveikintos ir legendinės „Kibirkšties“ moterų krepšinio komandos žaidėjos, o po rungtynių „Kibirkšties-VIČI-IKI“ ekipa visus pakvies suvalgyti rėmėjų iškeptą tortą.

„Kibirkštis-VIČI-IKI“ – „Jaunieji talentai“
2012-10-12 19:30 val.
M.Romerio universitetas (Ateities g. 20)
Įėjimas - nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją