Praėjusiame sezone krepšininkė vilkėjo Rumunijos aukščiausiosios lygos „Alba Julia CSU“ komandos aprangą.

Rumunijos čempionate puolėja sužaidė 30 rungtynių, vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 28 minutes, pelnydavo po 14 taškų, atkovodavo po 6 kamuolius ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Moterų NBA čempionate C.Reed statistika buvo kiek kuklesnė. Ji vidutiniškai pelnydavo po 4 taškus ir atkovodavo po 2 kamuolius.
C. Reed gali žaisti tiek lengvojo, tiek sunkiojo krašto pozicijose.

Jungtinių valstijų žiniasklaida nurodo, kad puolėja ne tik puikiai jaučiasi baudos aikštelėje, tačiau ir sėkmingai atakuoja iš trijų taškų zonos. C.Reed įvardinama, kaip neeilinė puolėja, kurios pagrindiniai ginklai yra kova dėl kamuolių ir tolimi metimai.

Per savo karjerą C. Reed taip pat žaidė UALR (NCAA), „Hapoel Petah Tikva“ (Izraelis), Elitzur Netanya (Izraelis), Finikso „Mercury“ (WNBA) komandose.

C. Reed „Kibirkšties-VIČI“ komandoje tapo trečia legioniere. Jau anksčiau klubas pasirašė sutartis su amerikiete Ny Hammonds ir ukrainiete Vita Gorobets. Šią vasarą Vilniaus komandą taip pat papildė Vita Žilinskaitė, Vitalija Kaminskytė, Akvilė Vitunskaitė, o Ieva Šimkutė ir Eglė Šniokaitė pratęsė kontraktus. „Kibirkšties-VIČI“ komandai vadovaus Jurgita Štreimikytė-Virbickienė ir Algirdas Paulauskas.

„Kibirkšties-VIČI“ komanda dalyvaus Lietuvos moterų krepšinio lygoje, Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyre ir Europos taurėje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją