„Wolves“ (2/2) ekipa antradienį pasiekė antrą iš eilės pergalę, kai 86:78 (22:18, 26:17, 15:21, 23:22) įveikė A grupės autsaiderę Liublianos „Cedevita Olimpija“ (0/5).

Svečiai iš Lietuvos dominavo pirmoje rungtynių pusėje ir buvo susikrovę 16 taškų persvarą. „Cedevita Olimpija“ stabilizavo situaciją trečiame kėlinyje, o mačo pabaigoje ėmė kibti į atlapus.

Varžovų spurtą sustabdė dvitaškį su pražanga pataikęs Rasheedas Sulaimonas ir svarbų tritaškį pridėjęs Kristupas Žemaitis.

„Manau, kad išėjome susikaupę, pasiruošę rungtynėms, laikėmės savo plano nuo pradžių. Kontroliavome rungtynių tempą visą laiką, išskyrus kelias minutes. Klaidos mums neleido stipriau atitrūkti, jie mus baudė. Tačiau pirma mačo pusė buvo tikrai nebloga.

Po trijų kėlinių žinojome, kad jie bandys sugrįžti ir jie tą padarė. „Cedevita Olimpija“ turi daug aukšto lygio, patyrusių žaidėjų. Nelikau patenkintas tuo, kaip pradėjome tą kėlinį. Gerai, kad sustabdėme jų spurtą ir lemiamu metu sužaidėme gerai gynyboje, atsikovojome kamuolius.

Šiek tiek strigome prieš jų keitimosi gynybą, bet pataikėme svarbius metimus ir apsigynėme. Svarbiausiu metu žaidėme protingai, kontroliavome mačą ir turiu už tai duoklę atiduoti savo gynėjams. Manau, kad nusipelnėme pergalės. Esu dėl to labai laimingas“, – kalbėjo K. Kemzūra.

Kitas rungtynes „vilkai“ žais lapkričio 8 d. namuose su Slobožanskės „Prometey“ (Ukraina).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją