14 taškų, 7 atkovoti kamuoliai – D. Motiejūnui pritrūko tik vieno naudingumo balo iki šio sezono asmeninio rekordo.

Bet statistiškai geriausias mačas liko dar pirmoje sezono pusėje, ir monegaskai jį pralaimėjo, o dabar 33-ejų vidurio puolėjas padėjo komandai įsitvirtinti stipriausių ketverte.

Vos per kelias minutes eliminavęs iš rungtynių Lauryną Birutį, D. Motiejūnas keliais žudikiškais metimais sutramdė „Žalgirį“ ir pabaigoje, kai kauniečiai dar pabandė pralįsti pro rakto skylutę.

Toks buvo D. Motiejūno atsakas po „minusinės“ pirmosios tarpusavio akistatos Kaune, kai jis žaidė labiau savo gimtojo miesto komandos naudai.

„Motyvacija buvo žvėriška? Ne tik mano – visos komandos. Kadangi rungtynės buvo labai svarbios, buvome labai susikaupę nuo pat pradžių, žaidėme kietai. „Žalgiriui“ per du kėlinius leidome įmesti tik 29 taškus – tai rodo, kokie buvome susikaupę, kiek daug pastangų įdėjome gindamiesi. Abi komandos nemažai prametė, buvo daug niekieno kamuolių, ir daugumą jų susirinkome mes“, – atsiliepė krepšininkas.

– Išvakarėse kalbėjote apie kruvinus kelius – ar dabar jie išties kruvini?Delfi paklausė D. Motiejūno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)