Donatas Urbonas iš Basketnews skelbia, kad Lietuvos čempionai paskutinę sudėties detalę norėtų užpildyti aikštę plečiančiu aukštaūgiu Brady Maneku.

24-erių 206 cm ūgio amerikietis norėtų žaisti NBA, bet tikėtina, kad susitars su „Žalgiriu“ dėl sutarties, kurioje būtų langas išeiti į stipriausią krepšinio lygą.

D. Urbonas teigia, kad abi pusės yra derybų finiše. Kaune jis pakeistų išvykusį Tylerį Cavanaugh.

Praėjusį sezoną B. Manekas pradėjo Australijoje, bet vėliau persikėlė į Turkiją, kur tapo A. Milaknio komandos draugu Bursos „Tofaš“ klube.

Turkijos lygoje aukštaūgis rinko po 15,4 taško ir 5,9 atkovoto kamuolio, o tritaškius realizavo 34,3 proc. tikslumu. Per vieną mačą B. Manekas pataikydavo po 2,6 tritaškio.

Australijoje jo taiklumas iš toli buvo geresnis – 40,7 proc.

Prieš pradėdamas profesionalo karjerą B. Manekas žaidė NCAA lygoje, kur vienu metu kartu su dabartine Atlantos „Hawks“ žvaigžde T. Youngu vilkėjo Oklahomos universiteto marškinėlius.

Karjeros tritaškių taiklumas NCAA siekė 38,2 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją