Antradienį Vitorijos ekipa išvykoje 83:87 nusileido Belgrado „Partizan“, tačiau ir toliau išlaiko gerus šansus žengti į atkrintamąsias.

Likus kiek daugiau nei parai iki rungtynių pradžios, savo mintimis apie jas pasidalino baskų ekipos kapitonas Tadas Sedekerskis.

„Basketnews“ žurnalisto Dominyko Meškausko pakalbintas puolėjas teigė, jog Kaune niekada nėra lengva žaisti.

„Nauja diena, naujos rungtynės. Žinome, kaip sunku yra laimėti „Žalgirio“ arenoje, būsime nusiteikę. Kol kas dar nesiruošėme, vakar vakare sužaidėme rungtynes. Žiūrėsime šiandien, analizuosime, turėsime treniruotę. Kol kas nurodymai buvo tik pailsėti“, – apie būsimą akistatą kalbėjo lietuvis.

Krepšininkas taip pat įvertino savo tautiečių šansus užimti paskutinę įkrintamųjų vietą.

„Namuose jie visuomet žaidžia sausakimšoje arenoje. Manau, tų vilčių dar tikrai yra, rungtynių dar liko, galimybė dar yra, tad kodėl jiems nepabandžius ir neužsikabinus?“, – kauniečių šansų nenurašė T. Sedekerskis.

Visgi jam „Žalgirio“ žaidimas šį sezoną palieką dvejopą įspūdį.

„Banguotas įspūdis, gal atėjus naujam treneriui žaidimas pagerėjo. Pats sezonas toks banguotas, bet jau minėjau anksčiau, laimėti prieš „Žalgirį“, ypač Kaune, yra labai sunku. Visgi tai yra gera komanda, turinti daug patyrusių žaidėjų, kurie gali pulti, turi žaidėjų, kurie gali gintis. Tikrai nebus lengva“, – kalbėjo baskų kapitonas“

„Žalgirio“ ir „Baskonia“ akistata prasidės ketvirtadienį, 20 val.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją