Svečius sutiko Kauno vicemeras Simonas Kairys, Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas, FIBA atstovas Andrėjus Jelenas, o savo dainomis džiugino operos solistė Sandra Lebrikaitė.

„Kaunas yra sporto miestas ir mes visada esame atviri tarptautiniams čempionatams. Iš tikrųjų labai džiaugiamės, kad geriausios šešiolikmetės krepšininkės pasirinko mūsų miestą“, – sakė Kauno vicemeras Simonas Kairys.

„Norime pradėti darbais rodyti dėmesį moterų krepšiniui ir vienas iš žingsnių buvo suorganizuoti šį čempionatą. Parodyti, kad moterų krepšinis yra gražus, užburiantis ir tikrai simpatiškos merginos jį žaidžia.

Džiaugiamės, kad mūsų merginos išliko A divizione, norime, kad visa krepšinio bendruomenė susispausti merginų krepšinio rengime, nes nuo to priklauso, kokią mes turėsime moterų krepšinio rinktinę“, – teigė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Europos jaunučių krepšinio čempionato pusfinalyje penktadienį 19 valandą susikaus Čekijos ir Turkijos komandos, o 21 valandą 15 minučių į aikštelę žengs Italijos ir Ispanijos rinktinės. Abejos rungtynės vyks Kauno sporto halėje.

Lietuvos merginų rinktinė čempionate tęsia kovą dėl 9 vietos. Penktadienį 19 valandą, Kauno krepšinio mokykloje „Žalgiris“ (Naglio g. 4a) susitiks su Latvijos komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)