Po rungtynių komandos kapitonas Edgaras Ulanovas pasidžiaugė užtikrintu komandos pasirodymu.

„Pirmoje rungtynių pusėje prametėme labai daug laisvų metimų, antroje pusėje reikėjo 2-3 taiklių metimų, kad perlaužti rungtynes savo naudai ir tai mums pavyko. Tikrai sužaidėme geras rungtynes", – komentavo puolėjas.

Lietuvis buvo laimingas dėl sėkmingiausių Edmondo Sumnerio rungtynių Kaune. Amerikietis per 15 minučių pelnė 17 taškų ir surinko 28 naudingumo balus.

„Fantastiškas Edmondo pasirodymas. Laikėsi žaidimo plano, pats patraukė komandą puolime. Pirmoji rungtynių pusė jam buvo sudėtinga dėl dviejų gautų pražangų, bet šaunuolis, jog neišsimušė iš ritmo. Fantastiškos rungtynės", – džiaugėsi E. Ulanovas.

Krepšininkas pridūrė, kad komandai stipriai padėjo visas antras ekipos penketukas.

„Svarbus antro penketo indėlis. Šį kartą buvo tokios rungtynės, kur gerai laikėmės žaidimo plano. Buvo tam tikrų užduočių, kurias pavyko išpildyti, atakavome reikiamus žaidėjus. Disciplinos mūsų žaidime tikrai netrūko, susikūrėme gerus metimus, beliko juos įmesti. Abu penketai šiandien gerai atrodė, žinojo, ką daryti aikštėje. Puikus pasirodymas", – kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)