Graikų skanduotės buvo puikiai girdimos ir palapinėje, kurioje savo mintimis dalinosi treneriai bei žaidėjai, tarp jų – ir „Barcelona“ (Ispanija) vairininkas Šarūnas Jasikevičius.

Katalonų klubo atstovų teigimu, jų palaikymo pajėgos Kaune gali siekti tūkstantį gerbėjų.

Madrido „Real“ (Ispanija) turėtų atlydėti keli šimtai aistruolių, o „Monaco“ (Prancūzija) veikiausiai turės silpniausią užnugarį.

Primename, kad Eurolygos pusfinaliai „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiami penktadienį. Nuo 18 val. „Olympiakos“ galynėsis su „Monaco“, o ispaniškas „El Clasico“ tarp „Barcelona“ ir „Real“ laukia 21 val.

Rungtynės dėl trečios vietos ir finalas vyks sekmadienį.

Tituluočiausias iš šios kompanijos – „Real“ klubas, Eurolygą laimėjęs rekordinius dešimt kartų. „Olympiakos“ triumfavo triskart, „Barcelona“ – du sykius, o „Monaco“ dar tik debiutuos finalo ketverte.

Po metų Eurolygos kulminaciją regės Vokietijos sostinė Berlynas.

„Delfi Plius“ pristato dokumentinį filmą „Pirmas kartas Kaune“, pasakojantį apie Eurolygos finalo ketverto turnyro organizavimą bei jo atspindžius miesto istorijoje. Žiūrėti filmą galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją