Įvertinus G. Krapiko nuopelnus ir pastangas garsinant legenda tapusią laikinosios sostinės krepšinio komandą, šiųmetę žvaigždę „McDonald‘s“ alėjoje buvo nuspręsta skirti būtent jam. Komandos žaidėjų ir krepšinio aistruolių gerbiamas treneris savo delno įspaudą atidengs šalia tokių krepšinio garsenybių kaip Arvydo Sabonio, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio ir kitų žaidėjų delnų įspaudų.

Pasak paties G. Krapiko, galimybė įsiamžinti šalia iškilių laikinosios sostinės ir šalies krepšinio žvaigždžių – didelė garbė. Vyriausiasis komandos treneris neslepia artėjančios akimirkos jaudulio ir džiaugiasi komandos bei gerbėjų palaikymu.

Tuo tarpu Kauno „Žalgirio“ komandos fanai ir krepšinio aistruoliai turės galimybę iš arti susipažinti su komandos žaidėjais – užduoti jiems klausimų ir gauti autografų. Šventės organizatoriai jos dalyvių taip pat nepaliks be prizų – renginio svečių lauks nuotaikinga viktorina, kurios metu paaiškės, kaip gerai savo miesto komandą pažįsta krepšinio sostinės gyventojai.

Susitikimas su žalgiriečiais šiame „McDonald‘s“ restorane šiemet rengiamas jau 12 kartą. Per šiuos metus Savanorių prospekte įsikūręs tinklo restoranas jau tapo tradicine krepšinio aistruolių susitikimų vieta – jame galima išvysti „Žalgirio“ žaidėjų marškinėlius su autografais ir iš arčiau apžiūrėti laimėtas taures.