Kaip jau rašė Delfi, dabartinis Stambulo „Fenerbahče“ vairininkas iš Lietuvos po pergalės prieš „Real“ tarė keletą žodžių ir apie trejus metus treniruotą katalonų ekipą.

Nors pernai vėl tapo Ispanijos čempione, „Barcelona“ pernelyg nesistengė išlaikyti šią savaitę 48-ą gimtadienį minėjusio specialisto, kurį pakeitė Rogeris Grimau.

„Ne pirmą kartą man taip teko palikti šią komandą – laimint. Nėra abejonių, kad nusivylimas dėl elgesio su manimi buvo didžiulis. Ir tai toliau tęsiasi – su manimi, mano šeima. Vieną dieną prabilsiu aiškiau, pasakysiu daug daugiau, bet kol kas nenoriu daryti žalos“, – po ketvirtadienio rungtynių su „Real“, laimėtų išvykoje rezultatu 89:79, atsiliepė Š. Jasikevičius.

Ką kaunietis turėjo omenyje užsiminęs apie „Barcos“ elgesį su jo šeima?

Žurnalistas Marcalis Lorente, kurį cituoja įtakingas dienraštis „Mundo Deportivo“, skelbia, kad tai susiję su 11-mečiu Š. Jasikevičiaus sūnumi Luku. Berniukas ne tik lankė krepšinio treniruotes „Barcelona“ akademijoje, bet ir buvo savo amžiaus grupės komandos kapitonas.

Bet kuomet Š. Jasikevičiaus nebeliko „Barcos“ stratego poste, ir jo atžala neteko kapitono pareigų. O vaikų komandos treneris esą paaiškinęs, kad tokius nurodymus gavo „iš aukščiau“.

Taip pat teigiama, jog buvusį Barselonos auksinį berniuką siutina tai, jog klubo prezidentas Joanas Laporta žadėjo pratęsti jo sutartį tiek būnant žaidėju, tiek ir vėliau tapus treneriu. Tačiau abiem atvejais žodžio nesilaikė.

Dar šį mėnesį – kovo 20 d. – „Fenerbahče“ su „Barcelona“ žais Eurolygos rungtynes Stambule.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)