Praėjusį sezoną sensacingai į atkrintamąsias patekę, bet jose sausu rezultatu 0:3 prieš „Barceloną“ neatsilaikę žaliai-balti šiemet neprimena pirmojo aštuoneto, ar net dešimtuko (būtent jis tęs kovą pasibaigus reguliariajam sezonui) kalibro komandos.

Startavę trimis pergalėmis iš keturių galimų vėliau kauniečiai tesugebėjo išstenėti du laimėjimus per likusius 13 turų.

Toks nesėkmingas ruožas lėmė tai, kad įpusėjus sezonui „Žalgiris“ turnyro lentelėje yra vos 16-as – aukščiau tik už etatines dugno ekipas Berlyno ALBA ir Vilerbano ASVEL.

Būtent dvikovomis su jomis naujai paskirtas Kauno klubo vedlys Andrea Trinchieri kitą savaitę ir prisistatys naujojoje darbovietėje.

9-eriais metais už K. Maksvytį vyresnis specialistas kaip ir lietuvis modernioje Eurolygoje turi neigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą: Kazio – balansu – 24-30 (44,4 proc.), Andrea – 68-93 (42,2 proc.).

Beje, pernai abi tarpusavio akistatas laimėjo darbėniškis – 75:67 ir 83:80.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)