Kuomet čia šeimininkavo „Rytas“, Giedriaus Žibėno auklėtiniai „Betsafe-LKL“ mačą pralaimėjo 74:84.

Po šios pergalės „Rytas“ laikinai kyla į 1-ąją poziciją, o „Wolves“ krenta į 4-ąją.

RUNGTYNIŲ EIGA

PIRMAS KĖLINYS

2 min. Rungtynės sėkmingiau prasidėjo „Wovles“. Jeffery Tayloras ir Garrisonas Brooksas pelnė po dvitaškį, o „Rytui“ savo taškų sąskaitos atidaryti nepavyksta (4:0).

„Ryto“ atsarginis suolas užsidirbo techninę pražangą, R. Sulaimonas realizavo baudos metimą, o Vitalijus Kozys dvitaškiu didina „Vilkų“ pranašumą (7:0).

Justinas Gorhamas pelnė pirmuosius „Ryto“ taškus praėjus beveik 4 žaidimo minutėms, bet rungtynių šeimininkai tęsė sėkmingą atkarpą ir padidino savo persvarą iki 9 taškų (11:2).

„Ryto“ puolimą išjudino Marcuso Fosterio tritaškis ir Martyno Echodo taškai, o rungtynių svečiai priartėjo prie varžovų (14:10).

Marcusas Fosteris ir Jeffery Tayloras apsikeitė taikliais dvitaškiais, o pirmąjį ketvirtį tolimu tritaškiu uždarė Arnas Velička (18:17).

ANTRAS KĖLINYS

Ketvirtis prasideda Margirio Normanto taškais, kurie leido „Rytui“ pirmą kartą šiose rungtynėse išsiveržti į priekį (18:19), Gytis Masiulis prideda tritaškį (18:22) ir Kęstutis Kemzūra prašo minutės pertraukėlės.

Gytis Masiulis pratęsė savo sėkmingą atkarpą, o po lietuvio tritaškio „Rytas“ spurtuoja 13:0 (18:27).

Gytis Radzevičius pasižymėjo dėjimu ir dar vienu dvitaškiu, o „Ryto“ atkarpą nutraukė Jeffery Tayloro tritaškis (33:20).

„Wolves“ pradėjo rinkti taškus, bet Marcusas Fosteris pataikė dar vieną tritaškį ir „Ryto“ pranašumas išaugo iki 15 taškų (27:42).

Arnas Beručka pataikė dvitaškį ir baudos metimą, Jeffery Tayloras taip pat pridėjo taškus nuo baudų metimų linijos (32:42).

Christianas Mekowulu pataikė baudos metimus, o antrąjį kėlinį uždarė sėkmingas Gyčio Masiulio prasiveržimas (34:45).

TREČIAS KĖLINYS

Jeffery Tayloras pelnė du taškus, bet „Rytas“ atsakė dviem tritaškiais, o po Marcuso Fosterio baudos metimų skirtumas išaugo iki 17 taškų (36:53).

Rasheedas Sulaimonas pataikė du sunkius dvitaškius metimus, bet į tai „Rytas“ atsakė Justino Gorhamo ir Martyno Echodo taškais (40:57).

Martynas Echodas už smūgį į veidą Tre'shawnui Thurmanui nubaustas nesportine pražanga, o amerikietis baudų metimais švelnina „Vilkų“ deficitą (47:59).

„Wolves“ fiksuoja atkarpą 12:2 ir po Eigirdo Žukausko dvitaškio sumažino šeimininkų deficitą iki 7 taškų (52:59).

Visgi „Rytas“ atsitiesė ir atsakė spurtu 10:0. Po trijų kėlinių nominalūs rungtynių svečiai susikrovė 17 taškų pranašumą (52:69).

KETVIRTAS KĖLINYS

„Rytas“ toliau sėkmingai didina savo pranašumą, o po Martyno Echodo dėjimo komandas skiria 21 taškas (57:78).

Prasižengęs Jeffery Tayloras užsidirbo techninę pražangą, o Martynas Echodas sugrąžino „Rytui“ 20 taškų persvarą (62:82).

38 min. Vilniaus „Ryto“ atsarginis suolas užsidirbo dar vieną techninę pražangą, o Eigirdas Žukauskas tritaškiu sušvelnino „Vilkų“ deficitą iki 15 taškų (68:83).

Rasheedas Sulaimonas užsidirbo techninę pražangą, o įspūdingą ataką surengęs „Rytas“ įtvirtino savo pergalę (70:87).

„Wolves“: Jeffery Tayloras 18, Rasheedas Sulaimonas 13, Garrisonas Brooksas 10, Christianas Mekowulu 9, Vaidas Kariniauskas 6.

„Rytas“: Marcusas Fosteris 16, Martynas Echodas 13, Margiris Normantas ir Gytis Masiulis po 12, Arnas Velička 11, Justinas Gorhamas 9, Gytis Radzevičius ir R.J. Cole'as po 7.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)