„Atėjo laikas. Ačiū krepšinį, už viską, ką tu man suteikei. Meilę ir neapykantą skiria vos vienas žingsnis“, – rašė buvęs žalgirietis feisbuke.

„Noriu padėkoti visiems, kurie man padėjo siekiant tikslų. Visiems treneriams, generaliniams direktoriams, administratoriams ir visiems, kas buvo kartu su manimi. Ypatingas ačiū tėvams, už jų palaikymą gyvenime ir begalinę kantrybę.

Tikiuosi, kad buvau geras komandos draugas ir geras žmogus. Džiaugiuosi, kad karjerą baigiu čia, Skarbore“, – atsisveikinimo žinutę užbaigė Š. Vasiliauskas.

188 cm ūgio 34-erių lietuvis karjerą pradėjo 2007-aisiais metais, kai 18-os metų prisijungė prie „Žalgirio“.

Š. Vasiliausko karjeros kelias buvo labai vingiuotas. Kol buvo „Žalgiryje“ kaunietis beveik visą laiką praleido išmainytas į kitus klubus. 2011-ais metais jis stojo į NBA naujokų biržą, bet išsirinktas nebuvo. 2012-ais metais jis „Žalgirį“ paliko ir šokinėjo tarp komandų po visą Europą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją