„Vaidas turi žinių, aukštą krepšinio intelektą, patirties ir įgūdžių, kurių mes ieškojome. Jis yra universalus kūrėjas, dalijantis perdavimus ir gerinantis komandos draugų žaidimą. Kai mes bendravome, jaučiau, kad jis nori žaisti už mūsų komandą. Ieškodami žaidėjų į tai kreipiame didelį dėmesį“, – kalbėjo Bambergo ekipą treniruojantis Orenas Amielis.

Praėjusį sezoną V. Kariniauskas LKL vidutiniškai per rungtynes pelnė 7,7 taško, atliko 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 1,6 kamuolio. FIBA Čempionų lygoje jis vidutiniškai rinko 8,8 taško ir atliko 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Turėjau gerą pokalbį su treneriu Orenu. Jis mane pažįsta iš laikų Nimburke (Čekijoje). Iš karto pajaučiau, kad man jo žaidimo filosofija man tinka. Bambergas žinomas kaip krepšinio miestas, o klubas turi turtingą istoriją. Ilgai nesvarsčiau. Įžaidėjo pozicijoje paprastai esu aukštesnis nei mano tiesioginis varžovas, galiu skirstyti kamuolius ir pats pelnyti taškus. Padarysiu viską, ko reikės, kad būtume priekyje“, – oficialiai Bambergo klubo interneto svetainei kalbėjo V. Kariniauskas.

Praėjusį sezoną „Brose“ ekipai atstovavo kitas lietuvis Martinas Gebenas.

Bambergo klubas rudenį dalyvaus Čempionų lygos atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją