Žurnalistas Joshas Lewenbergas skelbia, jog „Raptors“ išsirinko du pagrindinius kandidatus, su kuriais šią savaitę jau buvo atlikti antrieji interviu.

Pranešama, kad Toronto ekipos generalinis vadybininkas Masai Ujiri renkasi iš Ettore Messinos ir Nicko Nurse'o kandidatūrų, o sprendimas bus priimtas artėjančią savaitę.

Kartu su šiais dviem specialistais anksčiau kandidatais buvo įvardinti ir Š. Jasikevičius, Ime Udoka ir Jerry Stackhouse'as.

Pastarasis treneris galimybę vadovauti „Raptors“ atmetė išvykdamas dirbti į Memfio „Grizzlies“ ekipą, kur eis J.B. Bickerstaffo asistento pareigas.

M. Ujiri parodytas dėmesys Š. Jasikevičiui nustebino tiek visą NBA bendruomenę, tiek patį Kauno „Žalgirio“ strategą.

„Buvo malonu kalbėtis su visai kitos sferos komanda. Tikrai malonu, kad domisi. O daugiau – sunku kažką pasakyti. Malonu buvo dalyvauti pokalbyje, žiūrėsime kur tai nuves“, – „Raptors“ susidomėjimą šią savaitę komentavo Š. Jasikevičius.

Pagrindiniais kandidatais užimti D. Casey vietą laikomi specialistai, taip pat kaip ir Š. Jasikevičius, vyriausiojo trenerio poste NBA lygoje dar nėra dirbę.

E. Messina iki šiol buvo Greggo Popovichiaus asistentas San Antonijaus „Spurs“ klube, o N. Nurse'as nuo 2013 metų Toronte talkino po šio sezono darbą praradusiam Dwane'ui Casey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)