Šiame mače pasauliui vėl apie savo priminė kanadiečių centras Anthony Bennettas, trečio kėlinio pradžioje įspūdingai su pražanga įkrovęs per 211 cm ūgio italą Marco Cusiną.

Iš viso 2013 metų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas pelnė 11 taškų. Už jį rezultatyviau žaidė tik 18 taškų surinkęs Philipas Scrubbas ir 13 įmetęs Khemas Birchas.

Italams po 16 pelnė Danilo Gallinaris ir Alessandro Gentile, 10 – Danielis Hackettas.

Mače dėl trečiosios pozicijos Filipinų komanda 72:69 (22:23, 12:11, 20:17, 18:18) palaužė Kinijos ekipos pasipriešinimą.

Kanados, Italijos ir Filipinų rinktinėms tai pasiruošimas liepos 4-9 dienomis vyksiantiems Rio de Žaneiro olimpiados atrankos turnyrams.

Italijos krepšininkai atrankos turnyre Milane žais Kroatijos, Graikijos, Irano, Meksikos ir Tuniso komandomis, o Kanados ir Filipinų rinktinės dėl kelialapio į olimpiadą Maniloje kovos su Prancūzijos Kanados, Naujosios Zelandijos, Senegalo ir Turkijos ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)