Trečiadienį F grupės lyderių susitikime ASVEL apgynė pirmą poziciją, namuose 72:61 įveikusi Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija).

Nugalėtojams 13 taškų pelnė ir 10 kamuolių atkovojo Charlesas Kahudi, svečių neišgelbėjo 15 Dorello Wrighto taškų.

M. Kalnietis nebuvo registruotas susitikimui. Jo klubas pranešė, kad įžaidėjas pajuto kaklo skausmus.

Nepaisant pralaimėjimo, „Lokomotiv“ (3/2) taip pat jau yra rami dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

G grupėje kelialapius kišenėje jau turi „Valencia“ (Ispanija, 5/0) ir Malagos „Unicaja“ (Ispanija, 3/2), H grupėje – Andoros „MoraBanc“ (Ispanija, 5/0) ir Kazanės „Uniks“ (Rusija, 3/2).

Tad vienintelis likęs nežinomasis, kurį turės pašalinti paskutinis TOP-16 etapo turas kitą savaitę: kas paseks E grupės lyderės Berlyno ALBA (Vokietija, 4/1) pėdomis. Primename, kad šiame pogrupyje dėl antro kelialapio dar varžosi po dvi pergales iškovoję Vilniaus „Rytas“ ir „Monaco“ (Prancūzija).

Tuo metu FIBA Čempionų lygoje trečiadienį Ado Juškevičiaus atstovaujamos „Nanterre“ ekipos reikalus komplikavo dramatiška nesėkmė savų žiūrovų akivaizdoje.

Prancūzai po pratęsimo 80:89 (21:19, 13:20, 19:12, 21:23; 6:15) pralaimėjo Venecijos „Umana Reyer“ (Italija) ekipai.

Gynėjas iš Lietuvos per 26 min. pelnė 12 taškų (dvitaškiai 2/6, tritaškiai 2/8, baudos 2/2), atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir kartą prasižengė.

Nantero klubas (7 pergalės/6 pralaimėjimai) B grupėje rikiuojasi penktas, o jo likimą lems paskutinio turo dvikova su tiesioginiu konkurentu kovoje dėl vietos antrame etape – laipteliu aukščiau esančiu Holono „Hapoel“ (Izraelis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)