Žiniasklaidos dienos metu apie susidariusią situaciją kalbėti norėjo ir „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey.

„Tai vis dar vykstančios diskusijos, todėl nesiruošiu jų komentuoti“, – pareiškė jis, taip pat atsisakęs pasakyti, kokia D-Mo svarba Hjustono komandai.

Tuo metu naujasis „Rockets“ treneris Mike'as D'Antoni dar kartą įrodė, kad vasarą įvykęs pokalbis su 213 cm ūgio kauniečiu nebuvo surežisuotas – D. Motiejūnui Hjustone numatytas svarbus vaidmuo. Tiesa, jeigu abiems pusėms pavyks susitarti dėl kontrakto sąlygų.

„Akivaizdu, kad mes norime kuo greičiau jo sulaukti, bet tiek jis, tiek komanda turi sutvarkyti savo reikalus, – apie klubo ir žaidėjo atstovų kaktomušą trumpai užsiminė specialistas. – Kalbant apie krepšinį, mes labai norėtume jį turėti savo gretose – Donatas bus svarbi mūsų žaidimo dalis.

Jis puolime yra universalus, o to mums ir reikia. Kai tik verslo reikalai bus sutvarkyti, jis bus pasiruošęs. Jis visada yra pasiruošęs.“

Let's get that workout in 🏀🏀💪💪!!!

A photo posted by Donatas Motiejunas (@donatas_motiejunas) on Sep 1, 2016 at 10:03am PDT

Nors „Rockets“ pasiruošimą sezonui turės pradėti be lietuvio, M. D'Antoni pernelyg nesikremta.

„Manau, kad visi treneriai nervintųsi, bet aš į šią situaciją žiūriu kaip į paprastą gripą, kai žaidėjas iškrenta savaitei. Bet aš nesijaudinu, nes tai asmeniškai nuo manęs nepriklauso. Tikrai gruodį nekalbėsime apie tai, kad į treniruočių stovyklą Donatas vėlavo tris dienas. Be to, jis protingas“, – sakė „raketų“ vairininkas.

Vankuveryje šiuo metu asmeniniu treneneriu sportuojantis D. Motiejūnas prieš kelias dienas LNK žinioms prisipažino, kad jau iki galo yra išsigydęs visus nugaros traumos padarinius ir yra pasirengęs su trenksmu grįžti ant parketo.

Kol kas D-Mo iš „Rockets“ yra sulaukęs tik 4,4 mln. JAV dolerių vertės sutarties, kurį priimti arba atmesti gali iki spalio 1 dienos. Lietuvis šiuo metu yra apribotas laisvasis agentas, todėl net ir sulaukęs kito klubo pasiūlymo, dėl savo likimo būtų priklausomas nuo Hjustono ekipos vadovų sprendimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)