Pogrupyje lietuviai nugalėjo varžovus iš Slovėnijos (Ambrož Krvavec) rezultatu 66:44, prancūzų UBGS klubą 47:18 ir turnyro šeimininkus ESSM „Le Portel“ krepšininkus 49:37 bei užėmė pirmą vietą.

Pusfinalyje „Kadis“ įveikė „Lewisham Colllege London“ (Anglija) komandą rezultatu 75:50.

Deja, finale mūsiškiai nusileido galingai žaidusiam Prancūzijos klubui „Calais Basket“ rezultatu 60:100 ir iškovojo antrą vietą.

Turnyro metu įgyta daug patirties, pamatytos kitų šalių krepšinio mokyklos ir jų pasiruošimas, užmegzti nauji bendradarbiavimo ryšiai.

Reikia priminti, kad pakeliui į šį turnyrą Prancūzijoje KK „Kadis“ komanda sužaidė kontrolines rungtynes Berlyne su vietos ALBA jaunių ekipa, kurią įveikė 12 taškų skirtumu.

Domo Kriščiūno ir Vidmanto Juškevičiaus vadovaujamoje komandoje žaidė: Juozas Milius, Lukas Augaitis, Laurynas Trušas, Deividas Urbonas, Mantvydas Pečiulis, Tautvydas Mikulskas, Justas Kardišauskas ir Henrikas Ramanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją