Šį sezoną NBA debiutavęs 20-metis latvis vidutiniškai per rungtynes pelno po 13,6 taško ir atkovoja po 8,4 atšokusio kamuolio, tačiau sekmadienio susitikimas su „Blazers“ jam buvo tiesiog tragiškas.

Per 18 min. tiksliai pasiųsti kamuolį į krepšį aukštaūgiui taip ir neįstengė, o ketvirtąjį kėlinį stebėjo nuo atsarginių suolo. K. Porzingio atstovaujama Niujorko „Knicks“ komanda sugebėjo iškovoti pergalę 112:110, tačiau pasibaigus rungtynėms krepšininkas pareiškė, kad trečias iš eilės išvykos mačas jį tiesiog išvargino.

„Išvykos turas – rungtynės po rungtynių – tiesiog vargina. Man tai yra pirma panaši patirtis, per šešias dienas žaidėme ketverias rungtynes, net trys iš jų išvykoje. Man reikia pailsėti – morališkai ir fiziškai. Turiu atsigauti ir kitas rungtynes žaisti pilna jėga ir šviežia galva“, – sakė latvis, kurio komanda kitas rungtynes naktį iš antradienio į trečiadienį žais namuose su Minesotos „Timberwolves“.

Rytų konferencijos turnyro lentelėje „Knicks“ šiuo metu užima 11-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)