Paklaustas, kaip dar Hjustono klubas gali pagerinti savo žaidimą po puikių praėjusių metų, K. McHale'as pirmiausia akcentavo sveikatą.

„Reikia, kad labiau sektųsi su sveikata. Iškrito Patrickas Beverley, o Donatas Motiejūnas dabar sėdi atsarginių žaidėjų suolelio gale, nes taip pat patyrė traumą, kadangi susižeidus Dwightui Howardui žaidė labai daug.

D. Motiejūnas tapo mūsų antru ginklu puolime. Jeigu mums nesisekdavo ar Jamesas Hardenas susidurdavo su sunkumais, žaisdavome per D-Mo ir jis buvo neįtikėtinas. Jis laimėdavo mums rungtynes tiesiogine žodžio prasme. Buvo tokių mačų, kai ketvirtame kėlinyje atrodydavome sustingę ir atsilikdavome 5 taškais. Tuomet perduodavome kamuolį D-Mo po krepšiu, jis pataikydavo porą metimų arba atlikdavo perdavimus ir mes perlauždavome eigą bei laimėdavome. O sezono gale jis nebežaidė ir jo mums trūko“, – tikino K. McHale'as.

„Mes turime dar dažniau sukurti vieni kitiems progas, nes sezonas parodė, kad kartais per daug pasikliauname vien tik J. Hardenu. Visi turi pasistengti atlikti dar vieną papildomą perdavimą, ką puikiai pritaikė Steve'as Kerras ir jo vadovaujama „Golden State Warriors“ komanda.

Kiekvienas mūsų žaidėjas šiemet turi tapti 10-15 procentų geresnis, tuomet patobulėtume kaip grupė. Stengėmės šią vasarą įsigyti Sergio Llullą, kuris man labai patinka, tačiau jis pasirinko pasilikti Madrido „Real“ klube. Jei nerasime naujo kamuolius skirstančio įžaidėjo, turėsime pagerinti šį žaidimo komponentą patys“, – pridūrė strategas.

Įdomu, kad Las Vegase, Nevadoje, vykusioje dvikovoje tarp „Rockets“ ir Finikso „Suns“ (108:89) apsilankė ne tik K. McHale'as, bet ir reabilitaciją po nugaros operacijos tęsiantis D. Motiejūnas.

K. McHale'o komentaras apie D-Mo – vaizdo įraše nuo 4:20 min.:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)