Aukštaūgis atviravo apie įsimintiniausias karjeros pergales, pirmuosius žingsnius krepšinio aikštelėje, ateities planus, mėgstamiausias NBA komandas.

„Krepšinį pradėjau žaisti būdamas maždaug 12-13 metų. Su broliu atėjome į treniruotes nieko nemokėdami, tuo tarpu kiti vaikai jau galėjo žaisti vienas prieš vieną, žinojo driblingo subtilybes. Tačiau viską greitai perkandome ir tada atsirado motyvacija siekti daugiau“, – sakė 209 cm krepšininkas.

„NBA rungtynių nežiūriu, tačiau peržvelgiu naujienas. Be abejo, palaikau Hiustono „Rockets“ ir Toronto „Raptors“, nes šiose komandose žaidžia lietuviai. Norėtųsi, kad šie klubai susitiktų NBA finale, nors tai mažai tikėtina. Džiaugiuosi dėl D. Motiejūno ir J. Valančiūno, nes jie demonstruoja aukšto lygio krepšinį“, – kalbėjo K. Lavrinovičius.

Fanai taip pat prašė žaidėją papasakoti anekdotų, teiravosi, ką puolėjas pirko už paskutinius litus, klausinėjo apie batų dydį, trenerio Virginijaus Šeškaus emocijas.

„Kada „Lietuvos ryte“ atliksiu trigubą dublį? Reikės žaisti iki 60 metų ir laukti, kol teks itin silpni varžovai“, – pokštavo Vilniaus klubo naujokas.

„Iš šalies atrodo, kad treneris V.Šeškus labai daug rėkia, tačiau jei žmogus rodo emocijas, vadinasi, jis labai nori laimėti“ , – teigė puolėjas.

Geriausiais klausimais K. Lavrinovičius išrinko: „Ką pirkote už paskutinius litus?“ (Simona Mickutė), „Kaip pavyksta tokią gerą sportinę formą išlaikyti?“ (Jurgita Gelažienė) ir „Kokius tikslus sau kėlei karjeros pradžioje?“ (Adas Valčiukas).

Nugalėtojams atiteks po du bilietus į Europos taurės rungtynes prieš Sevilijos „Sevilla“ klubą.